Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya


DOGC núm. 3695 - 08/08/2002


Administració local

Ajuntaments

[Sumari || Índex del sumari || Diaris Oficials disponibles || Inici]

EDICTE

de l’Ajuntament de Molins de Rei, sobre establiment d’un servei públic.

El Ple de la Corporació, en la seva sessió de data 23 de juliol de 2002, va prendre els acords que es relacionen a continuació:

PRIMER.- Establir el servei públic municipal de transport col·lectiu urbà de viatgers, a Molins de Rei.

SEGON.- Aprovar definitivament la memòria justificativa, el projecte d’establiment i el reglament de règim jurídic de la prestació del servei públic municipal de transport urbà de viatgers, a Molins de Rei.

TERCER.- Disposar la publicació íntegra del Reglament de règim jurídic de la prestació del servei de transport públic, juntament amb aquest acord adoptat, al BOP, al tauler d’anuncis i a la web de la corporació, el qual no entrarà en vigor fins que hagin transcorregut 15 dies hàbils a contar des de la seva publicació al BOP. Així mateix, s’anunciarà en el DOGC la referència del BOP en què s’hagi publicat íntegrament l’esmentat text.

QUART.- Autoritzar les despeses inherents a l’execució dels presents acords amb càrrec a les partides corresponents del pressupost municipal vigent.

CINQUÉ.- Aprovar inicialment els Plecs de Clàusules Administratives, Tècniques i Econòmiques, que hauran de regir la contractació de la prestació del servei públic de transport col·lectiu urbà de viatgers, a Molins de Rei, que es farà en règim de lliure concurrència i sota la forma de gestió indirecta, adoptant la forma de gestió interessada, mitjançant procediment obert i concurs públic.

SISÉ.- Sotmetre els plecs de clàusules esmentats a informació pública per un període de 20 dies hàbils, mitjançant la publicació de l’anunci corresponent al BOP, al DOGC, al taulell d’anuncis i a la web d’aquesta corporació, als efectes de presentació d’al·legacions.

Es fa públic per a coneixement general, amb indicació que els actes i les disposicions anteriors són definitius en via administrativa (excepte els acords cinquè i sisé), i contra ells es podrà interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant l’òrgan que l’ha dictada, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà en què surti publicat l’últim anunci d’aprovació definitiva en un dels butlletins oficials (BOP o DOGC).

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la recepció de la notificació corresponent.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu –que es produeix pel transcurs d’un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s’hagi notificat la resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l’endemà del dia en què el referit recurs de reposició s’entengui desestimat.

No obstant, podrà interposar qualsevol altre recurs que es consideri convenient.

En relació als acords cinquè i sisè s’indica que són actes de tràmit, no definitius en via administrativa, no sent susceptibles de recurs. No obstant, podrà exircir les accions que consideri convenients, de conformitat amb allò que preveu l’article 58.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, segons nova redacció donada per la Llei 4/1999.

Molins de Rei, 24 de juliol de 2002

Ivan Arcas i Blanch

Alcalde

PG-67526 (02.214.026)